Purmerendse thuiskok Dolores op 24Kitchen

In de nieuwe culinaire kookwedstrijd 'The Chefs' Line Nederland' gaan vanaf aanstaande maandag 14 mei vier thuiskoks de culinaire strijd aan met een keukenbrigade (chefs' line) van vier chefs uit een gerenommeerd restaurant. Een van de thuiskoks in de eerste week van het programma is Dolores de Groot uit Purmerend. Dolores is lid van de kookclub Cuisine Culinaire Purmerend.

In ‘The Chefs’ Line Nederland’ strijden vier gepassioneerde thuiskoks tegen een sterke ‘chefs’ line’, een  professionele keukenbrigade van vier topkoks uit een gerenommeerd restaurant. Passie neemt het op tegen professie. Wie wint, een thuiskok (passie) of een professionele chef (professie)? Iedere maandag start een nieuwe groep van vier thuiskoks tegen een chefs’ line en staat er een andere internationale keuken centraal: de Franse-, Indonesische-, Italiaanse- en Japanse keuken. Dolores moet zich in de Franse keuken bewijzen.
Iedere werkdag valt de minst presterende thuiskok direct af waarna de overgebleven thuiskok het op donderdag opneemt tegen de hoogste in rang van de chefs' line: de chefkok. Iedere vrijdag krijgt de kijker een uniek kijkje achter de schermen in de keuken van de chefs’ line van die week. ‘The Chefs’ Line Nederland’ is vanaf maandag 14 mei iedere werkdag om 22.00 uur te zien op 24Kitchen.


Trefwoorden: 24kitchen dolores de groot cuisine culinaire purmerend
Geplaatst

maandag 07 mei 2018 | 19.30 uur

Laatst gewijzigd

maandag 07 mei 2018 | 20.44 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie