Stichting Babyspullen organiseert boodschappenactie

Ter gelegenheid van Moederdag organiseert Stichting Babyspullen op zaterdag 12 mei tussen 10.00 uur en 16.00 uur een boodschappenactie bij de Albert Heijn aan de Burgemeester Kooimanweg. Hiermee wilt de stichting aandacht vragen voor (aanstaande) moeders in Nederland die het financieel moeilijk hebben en daardoor niet de noodzakelijke babyuitzet voor hun kindjes kunnen aanschaffen.

Vrijwilligers van de stichting delen die dag aan de bezoekers boodschappenlijstjes uit. Op deze lijstjes staan artikelen die de stichting goed kan gebruiken voor de babystartpakketten. De vraag aan het winkelend publiek is om één of meer producten van het lijstje te kopen. Hoe meer er wordt gedoneerd, hoe meer baby’s geholpen kunnen worden. ‘Wij hopen natuurlijk veel nieuwe producten in te zamelen. We hebben niet vooraf een doelstelling bepaald. Elke bijdrage is heel erg mooi meegenomen’, aldus vrijwilligster Katherine Lording-Zee.
De stichting heeft eerder een actie gehouden in Weidevenne. Mensen die op zolder nog babyspullen als kruiken, babydekens, lakentjes, hydrofiel doeken of kleertjes tot en met maat 92 hebben liggen, kunnen die inleveren. De stichting kan ze goed gebruiken voor de babystartpakketten. Inzamelpunten zijn te vinden op de site www.stichtingbabyspullen.nl


Trefwoorden: boodschappenactie stichting babyspullen
Geplaatst

dinsdag 08 mei 2018 | 21.02 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 08 mei 2018 | 22.06 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie