RTV Purmerend.nl

Reuring 2018: kidzmiddag en latin salsa avond

De tweede dag van Reuring staat net als voorgaande jaren in het teken van de jongste bezoekers van het festival. ‘S avonds zijn de ouderen weer aan de beurt: dan is het tijd voor salsa.

Reuring gaat vandaag van start met de Kidzmiddag. Er zullen verschillende acts te zien zijn, maar vooral ook dingen te doen. Onder andere bij de DJ Frietmachine, Fiepbus, het Peuterfestival in het Kabouterbos, Spurd Sport Kidz Funzone, Casier & Dies, Nico met z'n kliko, Marco Bonisimo, Pip & Pelle en Samba Salad. 

‘S avonds is het traditiegetrouw weer tijd voor de Latin Salsa Avond. De artiesten die hier zullen optreden zijn Shiva Grings, Stichting Vloeistof, Mimo Huenchulaf, La Mondiale générale, One Clueless Friend, Lynn's Line Up, Mariachi Reloaded, Likkle more en Rolf Sanchez en Latin Society.

Het weer

Het is (plaatselijk) bewolkt vandaag en er staat flink wat wind, maar het blijft wel droog. Neem wel een vest mee naar het park vanavond: het kan afkoelen tot 12 graden. ⛅️

Bekijk het gehele programma en alle tijden op de website van Reuring

Kun je geen genoeg van het festival krijgen? RTV Purmerend doet verslag van iedere Reuring-dag! Volg ons op onze Facebookpagina om geen item te hoeven missen.