RTV Purmerend.nl

Onbeperkt zwemmen in de zomervakantie in het Leeghwaterbad

Het Leeghwaterbad laat de jaarlijkse voordeelactie in de zomervakantie terugkeren ; het ZomerZwemAbonnement. Door gebruik te maken van het ZZA kunnen zwemliefhebbers vanaf maandag 16 juli tot en met zondag 9 september onbeperkt recreatief zwemmen of spelen op de speelweide.

De voorverkoop van het abonnement is gestart. Met een ZZA voor €35,00 exclusief toegangspas kan men zo vaak als men wil naar het Leeghwaterbad komen. Als de gebruiker meer dan zeven keer in acht weken komt zwemmen, is het ZZA goedkoper.

Normaal kost recreatief zwemmen €5,35 per keer, woensdagmiddag en op zaterdagen is dat €4,50. Bij het ZZA is een toegangspas noodzakelijk. Als je geen toegangsbewijs bij je hebt, betaal je €8,50 extra. Bij inlevering van de pas ontvang je vijf euro terug. Wie al een geldige toegangspas heeft, hoeft geen nieuwe te kopen.

In de zomervakantie vanaf 23 juli tot en met zondag 2 september is het recreatiebad maandag tot en met vrijdag open tussen 10.00 uur en 21.00 uur, zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het sportbad is beperkt beschikbaar in de periode van het ZomerZwemAbonnement. Kijk voor de openstellingtijden van het sportbad en de andere baden op de website van het Leeghwaterbad. Vanaf maandag 3 september gelden voor recreatief zwemmen weer de gewone openingstijden. Er is vanwege onderhoud aan dak en gevels geen ZomerPurVak in het zwembad.