Purmerender Zaid (17) zoekt stemmen voor wedstrijd

Zaid El Ouardani (17) is één van de vier kandidaten die kans maken op een baan als presentator bij radiostation Slam! en daarom wil hij deze dagen zoveel mogelijk stemmen verzamelen.

Zaid is, ondanks het feit dat hij pas zeventien is, al een tijd actief binnen de mediawereld. Naast de opleiding die Zaid volgt aan het Mediacollege in Amsterdam, heeft hij dus ook een passie voor presenteren. En ook als ondernemer timmert hij aan de weg: in 2016 won hij de wedstrijd Beste ondernemer van Purmerend in het kader van zijn werkzaamheden als YouTube manager.

Met twee vrienden begon hij dit bedrijf, waarmee beginnende YouTubers op weg worden geholpen en waarbij succesvolle influencers worden gecoacht bij hun werkzaamheden.

Met de actie “Who gets the mic” is radiostation Slam! op zoek naar het nieuwe gezicht voor de online programma’s. Van de tientallen aanmeldingen is Zaid bij de laatste vier terecht gekomen. Nu is het aan de kandidaten om online stemmen te werven. De twee die de meeste stemmen ontvangen, mogen een week stage lopen bij het radiostation, waaronder verslaggeven vanaf het Spaanse eiland Ibiza.

Stemmen op de ambitieuze Purmerender kan hier: www.slam.nl/jobbird

Geplaatst

zondag 05 augustus 2018 | 12.58 uur

Laatst gewijzigd

zondag 05 augustus 2018 | 17.16 uur

Auteur

RTV Purmerend