Teams pokeren in Slot Purmersteijn

Slot Purmersteijn op het Slotplein is zondag 2 september vanaf 14.00 uur het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Dit seizoen worden er verspreid door heel Nederland ruim 50 voorrondes gespeeld. Ook in Purmerend en omstreken kan iedere pokerliefhebber zich met een team inschrijven. De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales.

Het team dat de voorronde in Purmerend wint, mag zich een jaar lang beste pokerteam van Purmerend noemen en daarnaast strijden om kampioen van Nederland te worden. Inschrijven voor de voorronde kan via https://www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het kost een team van vier spelers €12,50 p.p. om mee te doen. Pokeraars hebben ook de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland. Pokeraars kunnen zelf een team van vier spelers samenstellen en zich aanmelden.|
Je hoeft volgens de organisator Mathijs Jonkers geen pokerkoning te zijn om mee te doen. ‘Sommige deelnemers pokeren al sinds jaar en dag pokeren, anderen spelen het spelletje pas voor het eerst tijdens de voorronde. Het NTKP is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is.’ Er wordt niet om geld gespeeld, want pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving.


Trefwoorden: slot purmersteijn pokeren
Geplaatst

woensdag 08 augustus 2018 | 19.28 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 08 augustus 2018 | 20.32 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie