Boekpresentaties met een Purmerends tintje

Deze maand verschijnen twee boeken met een Purmerends tintje en komende week ze worden allebei gepresenteerd in de bibliotheek aan de Waterlandlaan. De van origine Iraanse schrijfster Atta Bahadori presenteert dinsdagavond 11 december in de bibliotheek het boek Gouden Maan. De schrijfster Arianne Cino doet dat vier dagen later met het boek Vermist.

Atti Bahadori vluchtte tijdens de Islamitische Revolutie in haar land naar Nederland. In 2002 ontvoerde haar man hun dochter naar Iran. Twee jaar later wist zij haar dochter terug te ontvoeren naar Nederland. Het boek ‘Onder dezelfde sterrenhemel’ dat verhaalt over deze tragedie werd in Nederland een bestseller. Atti Bahadori woont in Purmerend en presenteert haar nieuwste boek ‘Gouden Maan’ op dinsdagavond 11 december in de Bibliotheek Purmerend. Aanvang 20.00 uur en de toegang is voor niet-leden van de bibliotheek vijf euro. Leden betalen de helft. Kaarten zijn te koop via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop.
De Purmerendse Arianne Cino is schrijfster van het spannende kinderboek ‘Vermist’.  Het boek is voor kinderen van 8 tot en met 13 jaar en gaat over een meisje wier ouders vermist worden. Arianne Cino zal zaterdagmiddag vanaf 13. 30 uur vragen van kinderen beantwoorden en vertellen over de totstandkoming van het boek. Daarna zal ze exemplaren van haar boek signeren. De toegang is gratis.


Trefwoorden: bibliotheek arianne cino atta bahadori
Geplaatst

zondag 09 december 2018 | 16.58 uur

Laatst gewijzigd

zondag 09 december 2018 | 17.01 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie