Deel Gedempte Where afgesloten voor kermis

Een deel van de Gedempte Where is vanaf woensdag 8 mei afgesloten voor de kermis. De weg is weer bereikbaar vanaf maandagavond 20 mei.

Op maandag 6 mei werd al gestart met de opbouw van attracties op de Koemarkt. Woensdag 8 mei vormt de start van de overige locaties, namelijk de Gedempte Where, de Achterdijk, het Looiersplein en de Kalversteeg. Vanaf 08.00 uur die ochtend is de Gedempte Where tussen het Looiersplein en de Hoornselaan afgesloten voor het verkeer. Dit wordt met borden aangegeven.

Vanaf dinsdag 7 mei 00.00 uur geldt een parkeerverbod voor de Gedempte Where, de Achterdijk en het Looiersplein. Dit verbod geldt tot dinsdag 21 mei. De parkeerplaatsen aan de Schapenmarkt en de parkeergarages Eggert en Claxonate zijn gedurende de hele kermisperiode gewoon beschikbaar.

Inwoners van het centrum hebben inmiddels een brief ontvangen over parkeergelegenheid en wegafsluitingen gedurende de kermisperiode. De kermis duurt van vrijdag 10 tot en met zondag 19 mei. Alle informatie over openingstijden, attracties en voorzieningen is hier te vinden.


Trefwoorden: kermis
Geplaatst

dinsdag 07 mei 2019 | 15.06 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 07 mei 2019 | 16.18 uur

Auteur

RTV Redactie