RTV Purmerend.nl

Benefiet muziektheatervoorstelling voor het goede doel

Purmerenders Rikje Houtman (50) en Femke Blakborn (44) organiseren op zaterdag 25 en zondag 26 mei een benefietvoorstelling in de theaterzaal van P3 Purmerend. Met de voorstelling vragen de vriendinnen aandacht voor de situatie van vluchtelingen op Lesbos.

In de voorstelling "Laat me Vallen" geeft Blakborn haar ontsnappingsroutes op en de moed om te leven. Het mens zijn staat centraal, met de bijbehorende hoogte- en dieptepunten. Het geld dat wordt ingezameld komt volledig ten goede aan het goede doel: Home for All, waarvoor Houtman zich al langere tijd inzet, is een lokale gemeenschap waar vluchtelingen op Lesbos kunnen ontsnappen aan de stress van het leven in het kamp waar ze in zitten. Deze plek biedt maaltijden, een internetcafe om contact te houden met familie en vrienden, workshops, schoenen, taalcursussen en schone kleding.

De kaarten voor de benefietvoorstelling op zaterdag 25 mei om 20:30 uur of zondag 26 mei om 15:00 uur kosten 12,50 euro in de voorverkoop of 15 euro aan de deur. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren wordt aangeraden. Tickets zijn te koop via de website van P3 Purmerend.

Bekijk het interview met Rikje en Femke op onze website.