RTV Purmerend zoekt (beginnend) politiek redacteur!

Je vind het leuk om mensen te informeren, volgt de politieke ontwikkelingen en wilt ergens de onderste steen van boven te krijgen. Herken je jezelf hierin? Dan zoeken we jou! Voor onze mediakanalen (radio, televisie, website en sociale media) zoeken we namelijk een (beginnend) redacteur! Deze functie is ook erg geschikt voor studenten die naast school praktijkervaring op willen doen.

Wie zijn wij?
RTV Purmerend is al jaren dé lokale omroep van Purmerend. Via radio, TV, internet en sociale media houden we Purmerenders op de hoogte van wat er speelt en leeft in de Marktstad. Met verschillende programma’s en platforms brengen wij Purmerend bij mensen thuis. Onze nieuwsredactie werkt in samenspraak met de eindredacteur aan ons nieuwsaanbod, doorgaans vanuit huis en op de momenten dat hier tijd voor is. Wist je dat onze Facebookpagina alleen al meer dan 10.000 mensen bereikt?


Wie zoeken wij?
Ter uitbreiding van onze nieuwsredactie zoeken we mensen met interesse in de lokale politiek, die samen met ons de inwoners van de Marktstad wilt informeren over wat er gebeurd in zijn of haar leefomgeving. We zoeken iemand die het leuk vind om de lokale politiek voor de website en teksttv te verslaan. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd en het werk kan vanuit huis worden gedaan. Ervaring is niet verplicht als er een leergierige houding is. Daarnaast ben je een teamplayer maar kan je ook zelfstandig goed werken. Communicatief ben je sterk want je werkt in een team. Verder heb je interesse in media en wil die met ons delen! ☺


Jij:

  • Hebt interesse in de (lokale) politiek
  • Kijkt er naar uit om lokale verhalen te zoeken en te verspreiden
  • Bent goed in de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift
  • Hebt passie voor media
  • Bent leergierig en een teamplayer
  • Ervaring is niet verplicht; wel de wil om te leren!

Wij:

  • Bieden je voldoende begeleiding om eventueel ontbrekende kennis op te doen
  • Bieden een leuk mediabedrijf en team om mee samen te werken
  • Geven je de kans om te groeien en te ontwikkelen
  • Leveren een bijdrage aan je CV

 

RTV Purmerend
Is er al meer dan 20 jaar voor alle Purmerenders met radio via 104.9FM in de ether en 103.3FM op de kabel, televisie op Ziggo kanaal 36 en KPN kanaal 1390 en wereldwijd via www.rtvpurmerend.nl. Ook online is RTV Purmerend op alle belangrijkste (sociale) platformen te vinden.


Contact
Interesse? Stuur een bericht met relevantie informatie en contactgegevens naar vacature@rtvpurmerend.nl.
Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Lars van der Manden via Lars.vanderManden@rtvpurmerend.nl.

Let op: Het betreft een vrijwilligersfunctie maar het is niet vrijblijvend. Ook een vrijwilligersfunctie vraagt om serieuze inzet en continuïteit. Ervaring is mooi meegenomen, maar niet verplicht! Wel moet je leergierig zijn en blijvend willen leren.


Trefwoorden: vacature politiek redacteur vrijwilligerswerk lokale politiek
Geplaatst

dinsdag 28 mei 2019 | 10.49 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 28 mei 2019 | 12.11 uur

Auteur

RTV Purmerend