RTV Purmerend presentator Mick Smits genomineerd voor presentatietalent award

RTV Purmerend presentator Mick Smits (20) is genomineerd voor de prijs "presentatietalent" bij de Lokale Media Awards. Op vrijdag 14 juni word bekend of hij deze welverdiende prijs ook echt heeft gewonnen.

Smits, door Sinterklaas tijdens een lokale intocht ook wel eens "de Purmerendse Jeroen Pauw genoemd", zit sinds 2016 bij RTV Purmerend. Hij begon met het programma-onderdeel Mick&Friends in het programma 'Je Voelt Het Weekend'. Vanuit daar is hij steeds meer gaan presenteren, zoals bij de uitslagenavond van de gemeenteraadsverkiezingen en de intocht van Sinterklaas. 

Mick presenteert ook het actualiteitenprogramma Focus, waarin hij met verschillende gasten praat over sport, politiek en evenementen in Purmerend. "Hij verdiept zich hierbij goed in de onderwerpen en zijn gasten en weet ze bovendien op hun gemak te stellen", aldus eindredacteur Jasper Agterberg van RTV Purmerend. De omroep is dan ook erg trots: "Mick heeft talent en RTV Purmerend is blij dat hij zich bij ons kan ontplooien en verder kan ontwikkelen."

Bij de Lokale Media awards kan een omroep of bepaald persoon opgegeven worden in verschillende categorieën. Een vakjury kiest vervolgens de beste inzendingen. Per categorie wordt een aantal kandidaten genomineerd. Het is niet de eerste keer dat een verslaggever van de lokale Purmerendse media-organisatie wordt genomineerd voor deze prijs. Presentator Floris-Jan Sietsema werd in 2016 ook genomineerd, maar mocht helaas de award niet mee naar huis nemen.


Trefwoorden: olon awards
Geplaatst

dinsdag 28 mei 2019 | 13.26 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 28 mei 2019 | 21.45 uur

Auteur

RTV Redactie