RTV Purmerend.nl

Laatste week om sporttalent te nomineren!

De nominaties voor de Sport Awards stromen binnen. Al tientallen nominaties zijn binnengekomen via de website www.sportawardspurmerend.nl. Inmiddels is de laatste week om te nomineren ingegaan en is dit de laatste kans om sporthelden uit Purmerend en omgeving te nomineren voor dé sportprijzen van de regio.

Sportprestaties van elke grootte kunnen doorgegeven worden via de speciale website. Na de nominatieronde buigt de jury zich over alle ingekomen prestaties om vervolgens per categorie vijf genomineerden kenbaar te maken. Zij strijden daarna voor de titel in de categorieën beste sportman, beste sportvrouw, beste aangepast sporter en beste sportteam.

Voor deze twintig genomineerden begint een spannende periode waarin zowel het publiek als de jury drie weken lang kunnen stemmen op de beste drie. Daarna begint de eindstrijd voor de titel, een strijd die wordt beslecht in Theater de Purmaryn op 10 januari aanstaande.

Maar voor het zover kan er nog één week worden genomineerd, de laatste week die al is ingegaan. Iedereen gevraagd zijn of haar sportheld snel kenbaar te maken via het formulier op www.sportawardspurmerendbeemster.nl.


Meer nieuws