Vacature: RTV Purmerend is op zoek naar redacteuren!

Voor de uitbreiding van onze nieuwsredacties in een nieuwe organisatiestructuur zoeken wij redacteuren. Als redacteur zorg je aan de hand van verschillende bronnen als bijvoorbeeld internet, social media, eigen netwerk enzovoort dat nieuws en wetenswaardigheden uit Purmerend en omgeving in leesbare en informatieve tekststukken wordt gebracht.

RTV Purmerend is al meer dan 20 jaar de lokale omroep van Purmerend. Met diverse nieuws- en actualiteitenprogramma’s op Radio Purmerend, (raads-)uitzendingen en reportages op TV Purmerend en de goed bezochte website houden wij de inwoners van ons uitzendgebied op de hoogte van wat er speelt in hun woonomgeving.

 

Voor de uitbreiding van onze nieuwsredacties in een nieuwe organisatiestructuur zoeken wij redacteuren. Als redacteur zorg je aan de hand van verschillende bronnen als bijvoorbeeld internet, social media, eigen netwerk enzovoort dat nieuws en wetenswaardigheden uit Purmerend en omgeving in leesbare en informatieve tekststukken wordt gebracht. Na overleg met de eindredacteur plaats je deze tekststukken op internet, social media en televisie. Ook overleg je met verschillende programmamakers van diverse radio-uitzendingen of de tekst door hen in het programma kan worden verwerkt en of een verder interview nodig is. Om dit te kunnen doen vragen wij een inzet van vrijwilligers die hier enkele uren in de week aan willen besteden.

Als redacteur kom je in een gezellig team met een aantal andere vrijwilligers waarbij je je tijden zelf ,in overleg met de eindredacteur, kunt indelen. Er is een keer per maand een redactieoverleg (meestal ’s avonds). Ons, en straks ook jouw doel, is het informeren van de inwoners van ons uitzendgebied over alles dat hen interesseert. Deel jij die passie? Ben jij degene die jouw buurvrouw, familie en al die andere kijkers en luisteraars wil informeren over gebeurtenissen in deze regio? Solliciteer dan meteen!

 

Jij bent

  • geïnteresseerd in wat er speelt in de leefomgeving van de inwoners van Purmerend;
  • creatief van aard;
  • iemand die gemakkelijk contacten met andere mensen legt of vindt het een uitdaging dit verder te ontwikkelen;
  • goed in de Nederlandse taal goed, zowel in woord als in geschrift.

 

Wij bieden

  • een leuk radio- en televisiestation en een fijn team om in te werken;
  • je de kans om te groeien en te ontwikkelen in het redactionele werk;
  • leveren een bijdrage aan je CV
  • zorgen voor momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven.

 

Belangstelling?

Stuur je sollicitatie en je CV aan vacature@rtvpurmerend.nl. Voor verdere vragen kunnen je direct contact opnemen met Jan Kroese, eindredacteur via Jan.Kroese@rtvpurmerend.nl.

RTV Purmerend is via de kabel te beluisteren op Ziggo, kabelfrequentie 103.3 of via de ether op 104.9 FM. De tv zender is te bekijken op kanaal 36 (Ziggo) of 336 (KPN)

2016 VACATURE RTV Purmerend - Redacteur (.pdf)


Trefwoorden: vacature rtvpurmerend redacteur nieuws
Geplaatst

zaterdag 23 april 2016 | 10.27 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 23 april 2016 | 12.06 uur

Auteur

RTV Purmerend