RTV Purmerend.nl

Onbeperkt recreatief zwemmen met ZomerZwemAbonnement

Het zwembad in Purmerend maakt met een voordelig abonnement recreatief zwemmen in de zomervakantie aantrekkelijk als sportief vakantievermaak. Met het ZomerZwemAbonnement kan de waterliefhebber acht weken onbeperkt zwemmen in het Leeghwaterbad.

Met het ZomerZwemAbonnement kan met vanaf 11 juli t/m 4 september acht weken onbeperkt zwemmen en gebruik maken dan de speelweide. Ook krijgt met toegang tot de ZomerPurVak in het Spurd-Leeghwaterbad (15 t/m 19 en 22 t/m 26 augustug en met kan deelnemen aan de AquaDisco op 15 juli en 19 augustus. Het ZomerZwemAbonnement kan elk moment ingaan, kost 35 euro en is persoongebonden.

Manager Freek Eshuis: ‘De speelweide is ideaal voor zongenieters en voor sportieve kinderen en volwassenen. Op het veld staan speelmateriaal en vele tientallen stoelen en banken. Er is buiten het zwembadgebouw een ondiep, apart baby/peuter/kleuterbad van 150 m2 met diverse speelobjecten. Vanuit het recreatiebad is er via een opening in de wand van het zwembadgebouw direct toegang tot een buitengelegen relatief klein maar diep uitzwembad.’

Purmerenders met een klein inkomen en die aan de voorwaarden voldoen komen in aanmerking voor een vergoeding  door de gemeente Purmerend vanuit de MeerDoenregeling. Op de website van de gemeente staat nadere informatie hierover. U kunt op werkdagen ook bellen met het gemeentehuis op telefoonnummer 0299 45 452. Kijk voor meer informatie en alle openingstijden op de website Leeghwaterbad.nl.