Inloopmiddag voor vrijwilligers in Wijkplein Where

Zoekt u vrijwilligerswerk, maar weet u niet waar te beginnen? Of heeft u vragen over het verrichten van vrijwilligerswerk? In Wijkplein Where (Triton) kunt wekelijks terecht met al uw vragen bij het Vrijwilligerspunt.

Het VrijwilligersPunt is een samenwerkingsverband tussen vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties uit Purmerend. Het biedt aan meer dan 160 organisaties een platform voor het plaatsen van hun vrijwilligersvacatures. Op dit moment zijn dat er meer dan 300.

In het VrijwilligersPunt komen vrijwilligers en organisaties samen. Mensen die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk kunnen zoeken in de (online) vacaturebank waar organisaties in Purmerend en omgeving hun vacatures plaatsen.

Het meest actuele aanbod van vacatures vindt u in de (online) vacaturebank. Maar u kunt ook terecht op de wekelijkse inloopdagen. Hier kunt u spreken met consulenten die u de weg kunnen wijzen naar vrijwillergswerk op maat en u van alle overige informatie kunnen voorzien.

De inloopdagen zijn gratis te bezoeken, elke maandag tot en met donderdag van 13.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Meer informatie: www.vrijwillgerspunt.nu


Trefwoorden: maatschappelijk vrijwilligers vrijwilligerswerk
Geplaatst

woensdag 01 oktober 2014 | 13.14 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 oktober 2014 | 08.06 uur

Auteur

Esther Perez