RTV Purmerend.nl

Volg de Beemster Autocross 2016 LIVE!

Zondag 31 juli aanstaande is het weer zover: de Beemster feestweek wordt traditioneel afgesloten met de Beemster Autocross. Ieder jaar is het aan de Rijperweg weer een spektakel met veel auto’s, deuken, rubber en enthousiaste bezoekers. Reden genoeg voor RTV Purmerend -in samenwerking met de organisatie van de cross, Omroep LOVE en NH- een liveregistratie te verzorgen voor zij die om welke reden dan ook niet kunnen komen.

KLIK HIER VOOR DE LIVESTREAM

Jaarlijks trekt de Beemster autocross duizenden bezoekers. Met de Standaard klasse, Dames klasse standaard, Super standaard klasse, Verstevigde klasse (4 cilinder) en de Rodeo Klasse is er weer een divers aanbod in races. Wie er weleens geweest is weet het: hier kom je ieder jaar voor terug. Voor de mensen die dat om welke reden dan ook niet kunnen komen is de autocross nu ook thuis live te volgen.

Alle races worden vastgelegd. De bezoekers die het nog eens terug willen kijken of de coureurs die hun technieken willen verbeteren kunnen de registratie later in de week nog eens op z’n gemak terugkijken.

De uitzending wordt verzorgd door RTV Purmerend, Omroep LOVE en NH en is vanaf 11:00 uur (vlak voor de eerste race) live te volgen via de website van de lokale en regionale omroep. Kijk hiervoor op www.rtvpurmerend.nl.