Sinterklaasintocht live op RTV Purmerend

Zondag 13 november komt de goedheiligman weer aan in Purmerend. Sinterklaas en zijn pieten worden vanaf 13:00 uur verwacht en duizenden kinderen zullen hem staan op te wachten. Maar voor alle kinderen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn: via onze zender kun je alles live volgen. En je komt te weten hoe de spannende serie Pip & Pelle en de Sinteressante pakjeskamer afloopt! De uitzending start om 12:45 uur.

Vanaf de Koemarkt en kade doen we live-verslag van de aankomst van de Sint. Hopelijk komt hij hopelijk ook nog eventjes voor de microfoon, net als die talloze kinderen die in afwachting zijn van de Sint. En tenslotte is er nog de ontknoping van de Pip & Pelle kinderserie, die sinds woensdag op de zender te zien is. Voorafgaand aan de intocht worden vanaf 11:45 uur alle afleveringen nog eens herhaalt.

De live-uitzending vanaf de binnenstad van Purmerend start om 12:45 uur en duurt tot en met de open lucht receptie op de Koemarkt. De uitzending is ook via een groot scherm op de Koemarkt te volgen.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.


Trefwoorden: 2016 purmerend sinterklaasintocht pip en pelle
Geplaatst

zaterdag 12 november 2016 | 21.06 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 12 november 2016 | 21.08 uur

Auteur

Lars van der Manden