RTV Purmerend.nl

Gezocht enthousiaste vrijwilligers

Voor het ondersteunen bij het maken van radio- en televisie progamma's

Wie zijn wij?
RTV Purmerend is al jaren dé lokale omroep van Purmerend. Via kanalen als radio, TV, internet en sociale media houden we Purmerenders op de hoogte van wat er speelt en leeft in de marktstad. Met verschillende programma’s brengen wij Purmerend bij mensen thuis.
Zo is er op de donderdag PurPlus, op de vrijdag Before Midnight en op de zondag het programma Focus. Daarbij zoeken we vrijwilligers die voor radio en tv kennis en vaardigheden willen opdoen en/of verbeteren.
Bij deze programma’s verzorgen presentatoren de uitzending, redactie voor de geschreven teksten op bijvoorbeeld internet en Facebook en technici voor het geluid.
Bij televisieproducties zijn er vrijwilligers die het camerawerk verzorgen, het geluid regelen of de regie doen.

Wat zoeken wij:
Wij zoeken mensen die op vrijwillige basis ons willen helpen met het maken en uitzenden van de verschillende programma’s. Ervaring is mooi meegenomen maar ook zonder ervaring zorgen wij voor een goede begeleiding zodat je kennis en ervaring in de mediawereld op kan doen en in de toekomst mogelijk een eigen programma verzorgen.
Wij zijn blij met elke vrijwilliger die zich wilt inzetten, ongeacht de leeftijd, geslacht of herkomst.

Van jou verwachten we dat je:

  • Leergierig bent;
  • Een teamspeler bent;
  • Zich structureel (dus op vaste dagen en uren) in wilt zetten.

Wij bieden je:

  • Een leuk mediabedrijf en team om mee samen te werken;
  • De kans om te groeien en te ontwikkelen;
  • Een goede bijdrage aan je CV;
  • Momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven.

RTV Purmerend:
Zendt al meer dan 20 jaar uit voor alle Purmerenders via 104.9FM in de ether en 103.3FM op de kabel. Daarnaast zijn we wereldwijd te beluisteren via onze webstream en via TV Purmerend.
Contact:
Interesse? Stuur je sollicitatie en overige relevante informatie (indien aanwezig een demo, niet verplicht) en (eventuele) ervaring naar vacature@rtvpurmerend.nl.
Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Ronald Hilligehekken ronald.hilligenhekken@rtvpurmerend.nl of Cees Vink cees.vink@rtvpurmerend.nl beide zijn eindredacteur bij de omroep.