Purmaryn en Efteling op zoek naar musicaljeugd

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar die wel eens in een echte musical willen meespelen, kunnen zich nu opgeven voor een rol in de Efteling musical De Gelaarsde Kat, die zaterdag 3 februari in de Purmaryn twee keer wordt gespeeld.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, dansen en zingen en die graag een keer willen optreden in een echte musical. Ze zoeken kinderen met een minimale kledingmaat 122 en een maximale kledingmaat 152. Per voorstellingsdag selecteert Theater de Purmaryn samen met de Efteling twintig kinderen.
Iedereen die geselecteerd wordt, mag één voorstelling meespelen. In de ochtend krijgen ze nog een theaterworkshop waar alle scènes van de voorstelling worden aangeleerd. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.depurmaryn.nl of af te halen hij de kassa van theater de Purmaryn. Stuur je volledig ingevulde inschrijfformulier naar Theater de Purmaryn via info@depurmaryn.nl of geef het uiterlijk 3 januari af bij de kassa.


Trefwoorden: de gelaarsde kat efteling purmaryn musical
Geplaatst

maandag 20 november 2017 | 19.37 uur

Laatst gewijzigd

maandag 20 november 2017 | 19.40 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie