Aanmelden sporttalenten verlengd

Sporttalent aanmelden voor de Sport Awards Purmerend kan tot en met zondag 10 december. De organisatie heeft besloten de termijn met een week te verlengen, omdat de publiciteit rondom het evenement later begon in verband met de intocht van Sinterklaas. Inmiddels zijn tientallen nominaties al binnen. Iedereen kan zijn of haar sportheld of sportteam via www.sportawardspurmerend.nl nomineren.

Door verlenging van de aanmeldingstermijn verwacht producent Lars van der Manden van RTV Purmerend dat het aantal aanmeldingen nog zal verdubbelen. ‘Het zou zonde zijn als iemand niet wordt genomineerd, terwijl het afgelopen jaar wel een ontzettend goede prestatie is neergezet’, aldus Van der Manden.
Er zijn vier categorieën van de Sport Awards Purmerend: sportman, sportvrouw, jeugdsporter en sportteam. De jury kiest uit de nominaties drie genomineerden per categorie. De jury bestaat uit Melvin Smid (grondlegger Sport Awards Purmerend), Roald Helm (wethouder sport Purmerend), Gerrit Aafjes (Spurd) en de juryvoorzitter Bert Slegt (Sportraad).
RTV Purmerend organiseert voor de derde keer samen met Spurd en Sportraad de jaarlijkse zoektocht naar de sporttalenten van Purmerend. Vrijdag 15 december maakt de juryvoorzitter in het programma Je Voelt het Weekend op radio en tv Purmerend vanaf 17.00 uur de genomineerden bekend. De uitreiking van de Sport Awards Purmerend is vrijdag 19 januari 2018 in theater de Purmaryn. Het sportgala is live te zien op het lokale televisiekanaal.


Trefwoorden: nominatie sport awards purmerend
Geplaatst

vrijdag 01 december 2017 | 14.11 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 01 december 2017 | 14.17 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie