Kerst op de Koemarkt gaat door

De 2017 editie van Kerst in het Park is gered. Niet bij het Leeghwaterbad, maar op de Koemarkt. Vandaag hebben organisatoren, samen met gemeente en enkele ondernemers, besloten dat het evenement op 9 en 10 december doorgang kan vinden, maar dan op de Koemarkt.

De organisatie Kerst in  het Park spreekt van een ‘zeer productieve vergadering’ vrijdagochtend met een aantal samenwerkingspartners: de gemeente, de Purmerendse Centrum Ondernemers, Stichting Koemarkt en de eigenaren van Jo & Co en Brasa. ‘Zonder hen hadden we dit absoluut niet kunnen waarmaken’, aldus de organisatie. Het is dus de bedoeling dat de Koemarkt volgend weekend verandert in een kerstlandschap. De verhuizing naar de Koemarkt was noodzakelijk omdat het veld bij het zwembad door de vele regenval van de afgelopen tijd veel te drassig is.
De openingstijden van het gratis toegankelijke evenement zijn zaterdag 9 december van 13.00 uur tot 23.00 uur en zondag 10 december van 12.00 uur tot 21.00 uur. Betaling van de attracties en consumpties gebeurt met munten. De breekmunt heeft een waarde van € 1,25 / € 2,50, niet gebruikte munten kan men tijdens de openingstijden bij de kassa omruilen tegen geld.


Trefwoorden: kerst op de koemarkt
Geplaatst

vrijdag 01 december 2017 | 19.08 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 01 december 2017 | 19.23 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie