RTV Purmerend.nl

Purmaryn zoekt regionaal zangtalent

Welke zangeres wil in theater de Purmaryn eenmalig het Tina Tuner nummer ‘Private Dancer’ zingen? Dat gebeurt dan tijdens een optreden van Erwin Nijhoff, Marcel de Groot en een vierkoppige band, die het complete album Brother in Arms van de Dire Straits spelen in het kader van Legendary Albums Live.

Private Dancer staat niet op dat album, maar komt wel uit de koker van Mark Knopfler, de frontman van de Dire Straits. Het nummer werd een wereldhit voor Tina Turner. Theater de Purmaryn is op zoek naar een zangeres die op 19 mei dit nummer live wil zingen. Zangeressen die in aanmerking willen komen, sturen een youtube-linkje naar info@depurmaryn.nl waarin ze dit nummer zingen. Naam, leeftijd en contactgegevens erbij en aangeven of je podiumervaring hebt. En dan is het afwachten: op 1 maart wordt de winnares bekendgemaakt.
Na Stevie Wonders ‘Songs In The Key of Life’ en een uitverkochte 3JS tournee met ‘The Joshua Tree’ van U2 is dit de derde Legendary Albums Live theaterproductie. ‘Brothers in Arms’ van Dire Straits is een van de best verkochte albums ooit. Alleen op deze plaat staan al zes wereldhits.