Crossfit Purmerend wint startersprijs

Kay Ziesemer, eigenaar van Crossfit Purmerend, heeft de Rabobank Startersprijs 2017 gewonnen. Hij was een van de drie genomineerden voor deze prijs voor startende ondernemers. De andere genomineerden waren Eetcafé De Tamme Boer in Krommenie en Buildingteam Volendam.

‘Kai is gedreven, gefocust en enthousiast. Hij weet waar hij mee bezig is’, concludeert de driekoppige jury, bestaande uit de winnares van 2016, Stephanie Haagendoorn, de eigenaar van Sunforce Erik de Jongh en directievoorzitter Rabobank Waterland Henny Maes. ‘CrossFit Purmerend weet op te boksen tegen de grote prijsvechters door de nadruk te leggen op een persoonlijke benadering van zijn klanten’, aldus de jury.
Kay Ziesemer rondde drie universitaire studies af, waaronder sportpsychologie. Kay: ‘Als sportpsycholoog richt ik mij op het verbeteren van de mentale vaardigheden. Dit heeft invloed op sportprestaties, maar ook op andere situaties waarbij je onder druk prestaties moet leveren. Jong, oud, ervaren of beginner: wij motiveren iedereen op zijn of haar eigen niveau om met CrossFit de beste prestaties te leveren.’
De jaarlijks Startersprijs is er speciaal voor startende ondernemers uit de regio die zich op een positieve manier onderscheiden. Dit jaar is de prijs uitgereikt op het Startersevenement voor de regio Waterland, waar bijna honderd starters uit de regio bijeen waren om zich te laten inspireren en informeren. Kay Ziesemer won een cheque van €2.000 die hij kan gebruiken om CrossFit Purmerend nog succesvoller te maken.

(foto: Marco van Ammers)


Trefwoorden: rabobank startersprijs crossfit purmerend kay ziesemer
Geplaatst

vrijdag 09 februari 2018 | 09.55 uur

Laatst gewijzigd

maandag 12 februari 2018 | 22.55 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie