09:00 

PuntNL

Elke maandag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 09:00 - 09:30 uur de beste muziek van Nederlandse bodem.


12:00 

Lunchbite!

Tijdens je lunch op vrijdagmiddag wordt het mogelijk om zelf invloed te hebben op de playlist van Radio Purmerend! In het nieuwe programma ‘LunchBite’ krijg jij als luisteraar de kans om voor een half uur de playlist te bepalen. Je kunt je 20 favoriete nummers insturen via Lunchbite@radiopurmerend.nl. Wij maken dan een selectie en draaien deze vervolgens voor je!


16:00 

Je Voelt Het Weekend

Is hèt programma op jouw vrijdagmiddag met de lekkerste muziek om het weekend te goed te beginnen. Thuis, onderweg of op je werk ‘Je Voelt Het Weekend’ is overal te vinden. Dit bruisende programma zit boordevol leuke en interessante onderwerpen waardoor je binnen no-time weer up-to-date bent over jouw Purmerend. VrijMiBo, Wie van de Drie en natùurlijk live beelden vanuit Purmerend ‘Je Voelt Het Weekend’ heeft het. Dus brand die radioknop elke vrijdag vast op 104.9 FM, stel ‘Je Voelt Het Weekend’ in als je startpagina en zet je volume op standje buren ruzie, want dit wil je niet missen!


21:00 

Before Midnight

Iedere Vrijdag Avond Before Midnight van 21.00 tot middernacht. met Ronald Hilligehekken en Danielle Staats Het vrijdag avond laat programma met heerlijke muziek waar je blij van wordt. Leuke nieuws items, en de vergeten hits die je bijna nooit meer op de radio hoort. kijken we naar het laatste Film nieuws, brengen we jou het laatste CD/album nieuws en we gaan opzoek naar de foutste hits, genieten dus