Uw bedrijf/organisatie op televisie in de woonkamer bij alle inwoners van Purmerend, tegen ZEER concurrerende tarieven?

Een TekstTV Commercial geeft u de mogelijkheid één of meer stilstaande beelden en/of bewegend beeld zonder audio uit te laten zenden.

TekstTV Purmerend heeft alleen in Purmerend al zo'n 35.000 unieke kijkers/luisteraars per week, die uw advertentie zullen zien en/of horen bestaande uit inwoners van de gemeente Purmerend en hun bezoek(st)ers.

Kijkers naar TekstTV Purmerend luisteren op hun Televisie naar de uitzendingen van Radio Purmerend. Een Radiocommercial is dus ook te beluisteren achter de TekstTV uitzendingen. Vanzelfsprekend kunt u de commercial via RTV Purmerend laten produceren, of zelf uw materiaal aanleveren.

Hoe is RTV Purmerend te ontvangen? TekstTV en TV Purmerend zijn te vinden op kanaal S14+ (256.00 Mhz) van de analoge pakketten van Ziggo in de gemeente Purmerend. 

TekstTV en TV Purmerend zijn te vinden op kanaal 36 van het digitale Ziggo pakket voor klanten met een Mediabox/decoder. Bij KPN zijn we te ontvangen op kanaal 336.

TekstTV en TV Purmerend zijn te vinden op kanaal 328 bij alle Ziggo abonnees in Noord Holland welke een Televisie beschikken met DVB-C ontvanger.

De Radiouitzendingen zijn in Purmerend te beluisteren op de Ziggo Kabelfrequentie 103.3 FM of in de Regio Purmerend op uw (auto-)radio met antenne op 104.9 FM.

Al onze uitzendingen zijn wereldwijd te zien en beluisteren via onze website www.rtvpurmerend.nl/live Graag willen wij u deze mogelijkheden aanbieden. U kunt hierover telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Salesteam RTV Purmerend
Tel. : 0299 - 66 62 95
Fax. : 0299 - 66 78 91
E-mail : sales@rtvpurmerend.nl

Aanleverspecificaties en bereik (.pdf) 2016Q3Q4-Advertentietarieven (.pdf)