17:00 

Je Voelt Het Weekend

Is hèt programma op jouw vrijdagmiddag met de lekkerste muziek om het weekend te goed te beginnen. Thuis, onderweg of op je werk ‘Je Voelt Het Weekend’ is overal te vinden. Dit bruisende programma zit boordevol leuke en interessante onderwerpen waardoor je binnen no-time weer up-to-date bent over jouw Purmerend. VrijMiBo, Wie van de Drie en natùurlijk live beelden vanuit Purmerend ‘Je Voelt Het Weekend’ heeft het. Dus brand die radioknop elke vrijdag vast op 104.9 FM, stel ‘Je Voelt Het Weekend’ in als je startpagina en zet je volume op standje buren ruzie, want dit wil je niet missen!


Nu

TekstTV

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Purmerend en de regio, aangevuld met foto's. Op doordeweekse dagen kunt u op TekstTV op het hele uur bovendien kijken naar het laatste landelijke nieuws in de NOS-Nieuwsminuut en het regionale nieuws in de RTV NH Nieuwsminuut.

00:00 t/m 23:59

18:00 

Reportages

Alle reportages over onderwerpen waar RTV Purmerend ooit verslag van heeft gedaan kunt u hier terug zien.


21:00 

Before Midnight

Iedere Vrijdag Avond Before Midnight van 21.00 tot middernacht. met Ronald Hilligehekken en Danielle Staats Het vrijdag avond laat programma met heerlijke muziek waar je blij van wordt. Leuke nieuws items, en de vergeten hits die je bijna nooit meer op de radio hoort. kijken we naar het laatste Film nieuws, brengen we jou het laatste CD/album nieuws en we gaan opzoek naar de foutste hits, genieten dus