RTV Purmerend.nl

Unicef houdt benefietconcert in de Purmaryn

Unicef organiseert aankomende zondagmiddag (18 maart) om 14.00 uur een benefietconcert. Het programma staat vol met regionale talenten die onder leiding van het Stedelijk Orkest Purmerend gaan optreden. De opbrengst van de kaartenverkoop gaat naar onderwijsprojecten.

“Dit is de eerste keer dat wij zoiets organiseren in Purmerend, ik ben daarom ook erg benieuwd of Purmerend hier klaar voor is”, verteld Els Dinkla voorzitter van Unicef Zaanstreek-Waterland. Het doel van het benefietconcert is om zo veel mogelijk geld op te halen voor Unicef. De opbrengst van de kaartenverkoop gaat naar hun onderwijsprojecten. Momenteel is Unicef bezig om rugzakjes te vullen, ook wel ‘school in the box’ genoemd. Met het geld dat zij ontvangen vult Unicef die rugtasjes met schoolspullen zoals schriften en pennen.

Programma
“Het Stedelijk Orkest die andere optredens begeleidt was direct enthousiast, ze hebben hier al veel werk ingestoken”, aldus Els. Het programma staat vol met regionale talenten, zo komt onder andere de Classic Frogs, Pip & Pelle, Rata Jazz Kids en het Noord-Hollands selectiekoor optreden.

Voor kaartjes en voor het gehele programma kunt u kijken op de website van theater de Purmaryn www.depurmaryn.nl.