Twee inloopavonden tijdelijke woningen

De gemeente organiseert op dinsdag 11 en donderdag 13 september inloopavonden over de realisatie van honderdtwintig tijdelijke woningen in de stad.

De plannen voor de tijdelijke woningen zijn afgelopen april door de gemeenteraad goedgekeurd. Sindsdien is gekeken naar mogelijke locaties, waarbij de keuze uiteindelijk viel op vier locaties: de Etserstraat, het Karekietpark, de Westerweg 69 en de Kanaaldijk.

Op 11 september vindt de inloopavond tussen 19.00 en 21.00 uur plaats in wijkcentrum De Inval (Karekietpark 16). Op 13 september kunnen geïntereseerden op dezelfde tijd terecht bij Kind- en Tienercentrum Riekstraat (Riekstraat 21). Tijdens de avonden zijn tekeningen van de woningen te bekijken en kunnen vragen worden gesteld.

Naar verwachting wordt halverwege oktober duidelijk hoe inwoners in aanmerking kunnen komen voor een van de tijdelijke woningen. Deze zijn bedoeld voor inwoners van Purmerend die om wat voor reden dan ook op korte termijn tijdelijke huisvesting nodig hebben. U kunt dit formulier invullen om op de hoogte te worden gehouden van de ontwikkelingen.

Geplaatst

maandag 03 september 2018 | 19.38 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 05 september 2018 | 20.08 uur

Auteur

RTV Purmerend