Het is weer PurVak-tijd

De laatste week van de meivakantie breekt aan en dat betekent PurVak-tijd. In verschillende sportzalen in Purmerend worden traditiegetrouw sportieve en creatieve activiteiten georganiseerd. De meeste daarvan zijn bestemd voor basisschoolkinderen.

De PurVak duurt van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei. Het actuele programma van de PurVak met tijden, sportzalen, sport- en speelmaterialen waaronder springkussens, de momenten van de clinics dansen en padel (een soort tennis), klimmen, klauteren en parcours, knutselkookclub en groeikunsten staat op de website van Spurd. De PurVak meivakantie in het Leeghwaterbad is elke dag van 12.30 uur tot 15.00 uur. De creatieve en culturele activiteiten staan op de websites van Wherelant, Clup Welzijn en Bibliotheek Waterland.

Er is ook gedacht aan activiteiten voor de peuters. Alle dagen van de PurVak in de meivakantie is er voor peuters in sportzaal Gors aan de Zwanebloem, sportzaal Sweelinckstraat in Wheermolen en in het speellokaal van De Kraal aan de Zambezilaan in Weidevenne een apart programma. De PeuterPurVak is er voor kinderen vanaf twee tot en met zes jaar. Sportzaal Gors en sportzaal Sweelinckstraat zijn open van 09.30 uur tot 12.00 uur en het speellokaal van De Kraal van 10.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis, een meerderjarige begeleid(st)er moet aanwezig zijn. 

Voor jongeren uit het voortgezet onderwijs is er tijdens de PurVakdagen vanaf 13.30 uur tot 16.00 uur gratis zaalvoetbal en tafeltennis in sporthal De Beuk. Maandag tot en met donderdag is er vanaf 19.30 uur tot 22.00 uur voor deze groep PurVak in sporthal De Vaart in Purmer-Zuid.


Trefwoorden: purvak
Geplaatst

zondag 28 april 2019 | 13.10 uur

Laatst gewijzigd

zondag 28 april 2019 | 14.14 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie