Purmerends Museum krijgt directeur

Voor de eerste keer in haar 77-jarig bestaan krijgt het Purmerends Museum een directeur. De 52-jarige kunsthistoricus Moncef Beekhof gaat per 1 juli aan de slag. Hij is nu nog Manager Marketing en Communicatie en lid van het Management Team van het Joods Cultureel Kwartier in Amsterdam.

Voorzitter Rina van Rooij van het bestuur van het Purmerends Museum is blij met de komst van Beekhof. ‘Hij brengt ruime ervaring mee en heeft een frisse blik en oog voor de kansen die er liggen om het museum voor een breed publiek op de kaart te zetten.’ Hij zal, naast zijn rol als directeur van het museum, ook verantwoordelijk worden voor de vorig jaar geopende museumwinkel en VVV Purmerend.

Beekhof heeft zich ten doel gesteld om samen met bestuur en medewerkers en vrijwilligers het Purmerends Museum de komende jaren nadrukkelijker op de kaart te zetten. ‘Ik wil laten zien wat voor moois het museum, maar ook de stad Purmerend te bieden heeft. Ik ga graag aan de slag om de ambitieuze toekomstplannen van het museum te realiseren’.


Trefwoorden: moncef beekhof directeur purmerends museum
Geplaatst

dinsdag 14 mei 2019 | 19.01 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 14 mei 2019 | 20.15 uur

Auteur

RTV Redactie