IJs en Inline-Skate Club Purmerend organiseert Super Skate Day

IJs en Inline-Skate Club Purmerend organiseert op zondag 16 juni de Super Skate Day. De dag bestaat uit wedstrijden op de piste van de club en twee skeelertochten voor jong en oud.

Het gaat om skeelertochten van tien kilometer (start 10:00 uur) en 45 tot vijftig kilometer (start 13:00 uur). De routes lopen door Waterland en het Twiske. Voor elke deelnemer is een leuk aandenken.

De tocht van tien kilometer is bedoeld voor beginners en kinderen met een snelheid van circa 16 – 18 km/uur. De kosten bedragen vijf euro per persoon. De tweede, langere tocht is bedoeld voor mensen met een goede conditie. Deze route, waarvoor de kosten 7,50 euro per persoon bedragen, wordt afgesloten met soep en een broodje hamburger.

Beide routes starten bij het clubhuis aan het Trimpad 10. Alle deelnemers dragen verplicht een helm. Het gebruiken van verdere beschermingsmaterialen, zoals knie- en elleboogbeschermers, wordt aangeraden. Opgeven voor deelname kan via skeelertocht@ijseninlineskateclub.nl of op de dag zelf.

Geplaatst

maandag 10 juni 2019 | 16.08 uur

Laatst gewijzigd

maandag 10 juni 2019 | 15.17 uur

Auteur

RTV Redactie