Op donderdag 20 juni bracht burgemeester Don Bijl een felicitatiebezoek aan het echtpaar Co en Hennie Hemminga-Blesing. Zij zijn zestig jaar getrouwd.

Co en Hennie komen beiden uit Amsterdam en leerden elkaar op achttienjarige leeftijd kennen. De twee waren al snel onafscheidelijk. Een jaar na de eerste ontmoeting trouwden ze en kregen een zoon en een dochter. Inmiddels is de familie gegroeid met drie kleinkinderen en hun partners en sinds anderhalf jaar een achterkleinkind.

Co en Hennie hebben een hechte band met hun familie en krijgen wekelijks bezoek van kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind. Co is als veertienjarige jongen begonnen met werken als verhuizer. Nadat hij zijn grootrijbewijs behaalde, werd hij vrachtwagenchauffeur. De laatste jaren van zijn werkzame leven was hij chef magazijn/expeditie bij hetzelfde bedrijf. Vroeger was Co een fanatiek voetballer. Hennie was fulltime moeder en zorgde ervoor dat alles thuis op rolletjes liep. Ze vindt het leuk om met haar kinderen en kleinkinderen over de markt te wandelen en maakt regelmatig een praatje met de buren.

Foto’s: Evert Ruis


Trefwoorden: bruidspaar hemminga 60 jaar getrouwd
Geplaatst

donderdag 20 juni 2019 | 14.40 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 20 juni 2019 | 15.44 uur

Auteur

RTV Redactie