Programma Nazomerfeestweek ook dit jaar bomvol

Zaterdag 7 september begint de nazomerfeestweek weer. Als afsluiter van de zomer worden er verschillende feesten en optredens gegeven.

De aftrap begint met de Markstadswalk op zaterdag 7 september, er worden dan verschillende afstanden gelopen. Op zondag 8 september volgt de Markstadsrun. Scholieren, maar ook andere geïnteresseerden, gaan verschillende afstanden rennen. 

Op maandag 9 septembter is er een tafeltennistoernooi voor volwassenen. Hier wordt 5 uur lang getafeltennist in Sporthal De Karekiet. Dinsdag 10 september vinden er verschillende activiteiten plaats. Daaronder vallen de warenmarkt, een standwerkersconcours en Keezen. Ook wordt er op scholen het 'Drogevoeten festival' gehouden. Daar wordt scholieren geleerd hoe er omgegaan moet worden met alcohol, drugs en over uitgaan.

Op woensdag 11 september is er veel te doen voor de jongeren. Op de koemarkt zijn er verschillende activiteiten georganiseerd door Spurd. Bij voetbalvereniging ZOB kan er gevoetbald worden door D-E-F pupillen. Donderdag 12 september worden de vee-tentoonstelling en kortebaan draverij gehouden. Daarnaast is ook het Drogevoeten Festival bij de Luthersekerk.

Op vrijdag 13 september wordt de Lappenmarkt gehouden en is er opnieuw het Drogevoeten festival, dit keer met het onderwerp 'social media'.

Zaterdag 14 september is het tijd voor de boekenmarkt, Open Monumentendag en Cultuurparade. Deze activiteiten vinden plaats in de binnenstad. Op de Koemarkt zijn oldtimers te bewonderen en wordt de taptoe gehouden.

De Nazomerfeestweek wordt op zondag 15 september afgesloten met steenwerpen.

Alle informatie over openingstijden, locaties en activiteiten is te vinden op nazomerfeestweek.nl.

 

Geplaatst

donderdag 05 september 2019 | 10.17 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 11 september 2019 | 09.25 uur

Auteur

RTV Redactie