Ruzie bij tanken ontaardt in mishandeling

Ruzie over wie als eerste mocht tanken bij het Shell station aan de Laan der Continenten donderdagochtend ontaardde in een mishandeling. De politie heeft twee mannen van 23 en 47 jaar aangehouden en is nog op zoek naar getuigen.

Rond kwart voor twaalf donderdagochtend stond het slachtoffer in de rij om te tanken. Toen het zijn beurt was, reed hij zijn auto naar de vrije pomp. Maar daar was een andere automobilist, een 47-jarige Purmerender, het niet mee eens. Hij vond dat híj aan de beurt was. Er ontstond een woordenwisseling, waar ook een 23-jarige Purmerender zijn steentje aan bijdroeg.

Het slachtoffer begon te tanken, maar dat was tegen de zin van de veertiger, die uithaalde naar het slachtoffer en ook toen de man op de grond lag, nog enkele klappen uitdeelde. De 23-jarige bijrijder bedreigde het slachtoffer ook. Omstanders waarschuwden ondertussen de politie, die beide daders aanhield. Het onderzoek naar het voorval is gestart, maar de politie wil graag van omstanders horen wat zich precies heeft afgespeeld. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.


Trefwoorden: laan der continenten mishandeling politie
Geplaatst

vrijdag 08 november 2019 | 16.00 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 08 november 2019 | 15.00 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie