Genomineerde Sport Awards te gast in podcast

Wesley Dekker verwelkomt in de Purmerendse podcast een aantal van de genomineerde van de Sport Awards.

De genomineerden beoefenen totaal verschillende sporten, maar over een aantal zaken zijn ze het roerig eens. ‘Het zijn de doorzettingsvermogen en de liefde voor de sport waardoor sporters blijven kiezen voor de sport’, benadrukt Paul. Kleingeld, voorzitter van honk- en softbalverenging Flying Petrels. Dat de sport ook al vroeg vraagt om planning en discipline weet ook turntalent Chiara Pinna (12) maar al te goed.‘‘Ik zit nu op een speciale school waardoor er meer rekening gehouden kan worden met de sport. Ik train veel en moet zelfs een keer per maand naar Heerenveen!’

Jaarlijks komen er tientallen aanmeldingen binnen voor de sportawards. De onafhankelijke jury heeft hieruit zes kandidaten gekozen die genomineerd zijn voor de prijs. Alle genomineerden van deze editie zijn: junioren van het combi-team Turncentrum Waterland / PAX Hoofddorp, Honk- en Softbalvereniging Flying Petrels, karateka Joost Keijer, judoveteraan Arshak Davtyan, turnster Chiara Pinna en padelduo Xander Aué en Olivier Tolk.

De uitreiking van de Sport Awards Purmerend 2019 zijn maandag 13 januari live te volgen bij RTV Purmerend in het programma De Maandagavond. Verslaggever Milton Pus is live bij het sportgala aanwezig.

Beluister de podcast van Wesley Dekker met de genomineerde via deze link, je favoriete podcastapp of je favoriete muziekstreamingsdienst.


Trefwoorden: wesleys podcast sport awards wesley dekker olivier tolk xander au chiara pinna arshak davtyan joost keijer
Geplaatst

zaterdag 11 januari 2020 | 09.00 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 11 januari 2020 | 08.00 uur

Auteur

Wesley Dekker