Echtpaar Overmars 60 jaar getrouwd

Burgemeester Don Bijl bezocht op 20 januari het echtpaar Theo en Lida Overmars-Vermeij ter gelegenheid van hun zestigjarig huwelijk.

Theo (83) en Lida (82) zijn beiden geboren in Amsterdam en leerden elkaar kennen tijdens dansles. Na een verkeringstijd van zes jaar, trouwde het stel en gingen zij wonen in Amsterdam Noord. Ze kregen een dochter en drie zoons en werden grootouders van tien kleinkinderen. 
Theo en Lida verhuisden in 1999 naar Purmerend. Alle vier kinderen van Theo en Lida wonen ook in Purmerend. Vroeger was Theo werkzaam bij de technische dienst van de PTT. Dit heeft hij tot zijn pensioen gedaan. Lida zorgde voor het huishouden en de kinderen. Toen de kinderen ouder werden, ging zij ook bij de PTT werken, als administratief medewerkster. 
Theo en Lida hebben samen veel mooie reizen gemaakt naar Indonesië en Israël en gingen ook graag samen kamperen in Engeland. Ook hadden zij een volkstuin in Amsterdam. Theo heeft na zijn pensioen vrijwilligerswerk gedaan, onder andere als gids in Amsterdam en bij de politie. In zijn vrije tijd gaat hij graag fietsen. Lida heeft veel tekencursussen gedaan en houdt zich graag bezig met borduurwerk en patchwork. Foto: Han Cozijn

 

Geplaatst

dinsdag 21 januari 2020 | 13.52 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 21 januari 2020 | 13.21 uur

Auteur

redactie RTV Purmerend