Doneeractie paasbrunch voor gebruikers Voedselbank

Purmerender Carlo Stuger is een doneeractie gestart voor een paasbrunch voor gezinnen met kinderen die gebruikmaken van de Voedselbank. Met de paasbrunch - inclusief livemuziek - wil hij zo'n tweehonderd mensen een leuke ochtend bezorgen.

Stuger, ook bekend als "Master Stu", wil met de actie graag iets voor anderen doen, zo vermeldt hij op de pagina van de doneeractie. Ook vertelt hij waaraan het ingezamelde geld wordt besteed: huur van stoelen en tafels, bestek en aankleding van de tafels. Het eten en drinken betaalt hij zelf. Ook de artiesten die komen optreden, doen een donatie.

"Ik ben een kleine Nederlandstalige volkszanger en ik heb het niet slecht. Ik vind dat wij als artiest af en toe wat terug moeten doen voor de samenleving. Draagt u uw medemens ook een warm hart toe en gunt u vooral de kinderen die vaak de feestdagen moeten overslaan een leuke middag, dan hoop ik dat u mij hierin wilt steunen", eindigt hij zijn oproep. Een bijdrage leveren kan via doneeractie.nl/paasbrunch-voor-gezinnen-bij-de-voedselbank

 

 


Trefwoorden: paasbrunch voedselbank carlo stuger
Geplaatst

dinsdag 28 januari 2020 | 12.00 uur

Laatst gewijzigd

dinsdag 28 januari 2020 | 11.00 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie