Vrijwilligers gezocht voor coderdojo

Bibliotheek Waterland zoekt vrijwilligers (mentoren) die kunnen helpen bij CoderDojo Waterland die start in april. Deze mensen helpen kinderen tussen de 7 en 17 jaar met programmeren, websites en apps bouwen en games te ontwikkelen.

Het mentorenteam bestaat uit medewerkers van de bibliotheek en vrijwilligers, die steeds in wisselende samenstelling helpen bij de dojo’s; groepen kinderen die samen aan de slag gaan in de wereld van programmeren en coderen en van elkaar leren. CodeDojo Waterland is dus op zoek naar vrijwilligers die kinderen willen inspireren en helpen beter voorbereid te zijn op de toekomst. Meer informatie over Coderdojo is te vinden op www.coderdojo.nl.
Kinderen tussen de 7 en 17 jaar kunnen zich al aanmelden voor CoderDojo Waterland.  De eerste dojo start op zaterdag 4 april van 13.30 – 15.30 uur en is daarna (tot de zomervakantie) iedere eerste zaterdag van de maand. De dojo is in de cursusruimte van Bibliotheek Purmerend aan de Waterlandlaan. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht. Kijk op www.coderdojo-waterland.nl.


Trefwoorden: bibliotheek coderdojo
Geplaatst

woensdag 04 maart 2020 | 19.34 uur

Laatst gewijzigd

maandag 09 maart 2020 | 12.19 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie