Burggolf Purmerend organiseert golf zomerfestijn

Op zaterdag 11 en zondag 12 juli aanstaande organiseert BurgGolf Purmerend in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie een gratis golf Zomerfestijn voor de hele familie.

De twee organisaties hopen hiermee mensen, en dan vooral kinderen, kennis te laten maken met de golfsport. Het hele evenement is coronaproof, dat houdt onder andere in dat er te allen tijde anderhalve meter afstand gehouden kan worden en dat het buiten is. Daarnaast is golf geen blessuregevoelige sport.

Tijdens het Golf Zomerfestijn zijn er verschillende activiteiten, waaronder het Fun Park. Dit Fun Park bestaat uit vijf onderdelen, drie daarvan zijn Knots Golf, Hole in the Wall en slagkooi. Wat die onderdelen inhouden moeten mensen tijdens het evenement zelf gaan ervaren. Het Fun Park is bedoeld voor kinderen tot 18 jaar. Ook zijn er tijdens het festijn gratis proeflessen en is er een barbecue. Ook voor ervaren golfers is er het één en ander te doen. Aanmelden voor dit evenement is verplicht en kan gebeuren door een e-mail te sturen naar Purmerend@burggolf.nl met daarin de datum waarop u wilt gaan, het aantal personen, de leeftijd, het e-mailadres, gewenste starttijd en een telefoonnummer waar u te bereiken bent.


Trefwoorden: evenement nederlandse golf federatie ngf sport golfen festijn zomerfestijn purmerend burggolf golf
Geplaatst

vrijdag 03 juli 2020 | 12.50 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 03 juli 2020 | 15.01 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie