Eerste voorstelling Theater de Verbeelding in zicht

De eerste voorstelling in het Purmerendse Theater de Verbeelding is in zicht. Zaterdag 26 september staat een voorstelling gepland over het leven van wijlen schrijver Boudewijn Büch.

Met de voorstelling ‘De wonderbaarlijke wereld van Boudewijn Büch’ wordt het nieuwe theaterseizoen geopend. Het toneelstuk is te zien op zaterdag 26 september om 16.00 en 20.00 uur. Het Purmerendse theater spreekt van een ‘unieke voorstelling over een verhalen icoon’.

De spraakmakende schrijver en televisiepresentator Boudewijn Büch - gespeeld door Dick van den Toorn - keert zeventien jaar na zijn dood terug naar zijn voormalige middelbare school. De voorstelling toont een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor ‘het echte leven’ verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels.

Volgens het theater aan de Purmersteenweg is alles in werk gesteld, om op een veilige en verantwoorde manier het nieuwe theaterseizoen in te luiden. Zo vinden de meeste voorstellingen plaats in een ‘theatercafé setting’. Tevens worden de meeste voorstellingen twee maal gespeeld: in de middag en avond.

Voor meer informatie over de voorstelling en het verdere theaterseizoen, zie de website www.p3purmerend.nl/de-verbeelding/. Reserveren kan via reserveer@theaterdeverbeelding.nl.

 


Trefwoorden: theater de verbeelding
Geplaatst

zaterdag 19 september 2020 | 09.30 uur

Laatst gewijzigd

zaterdag 19 september 2020 | 11.57 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie