GoldenSports voor zestigplussers in Weidevenne

Ook in Weidevenne start Spurd met GoldenSports; sportieve bijeenkomsten speciaal voor zestigplussers. Maandag 5 oktober kunnen zestigplussers uit Weidevenne dan voor het eerst in de buitenlucht op het sportcomplex van FC Purmerend aan de slag met oefeningen voor conditie, balans/stabiliteit en coördinatie. Dat gebeurt onder begeleiding van een bewegingsdeskundige ouderensport van Spurd.

Weidevenne is de derde locatie van GoldenSports, na de Wheermolen en de Gors. Die locaties, gestart in 2019, zijn succesvol gebleken, vertelt Helen Kaptein van Spurd: ‘Het zijn enthousiaste, trouwe deelnemers. Ontmoeting en plezier door bewegen staan centraal en het aantal deelnemers stijgt nog steeds.'
Iedereen kan meedoen aan GoldenSports, de medewerkster van Spurd houdt rekening met wat iemand kan, met zijn of haar niveau. Elke maandag van 10.00 uur tot 11.00 uur kunnen ouderen naar het sportcomplex komen van FC Purmerend, Savannestraat 51.  Nadere informatie over GoldenSports in Purmerend staat op www.spurd.nl. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via goldensports@spurd.nl of maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur bellen met 0299 418 100. Inschrijven kan elk moment.


Trefwoorden: goldensports weidevenne
Geplaatst

dinsdag 29 september 2020 | 17.11 uur

Laatst gewijzigd

woensdag 30 september 2020 | 18.24 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie