Popkoor Amusement live bij PurPlus Magazine

Op donderdag 9 juni komt een kleine delegatie van Popkoor Amusement een live-optreden geven tijdens het programma PurPlus Magazine. De uitzending is tussen 10.00 en 12.00 uur.

Bas IJff is zangleraar en de enthousiasste koorleider van een viertal popkoren, waaronder het popkoor Amuzement uit Purmerend. Dit koor zong tijdens de afgelopen Poortersfeesten uit het repertoire met als huidig thema Sounds of the West Coast. Bekende popmuziek afkomstig van de westkust van de Verenigde Staten.

Tiijdens de uitzending van PurPlus Magazine van 9 juni, zal een kleine delegatie van popkoor Amuzement een kort live optreden verzorgen. Onder leiding van koorleider Bas IJff brengen zij een aantal popsongs ten gehore. Van dit korte optreden, wordt tevens een tv-registratie gemaakt.

In de zangstudio van de koorleider staat plezier in het zingen voorop. Iederen kan meedoen, met of zonder ervaring. Zonder bladmuziek en op het gehoor, wordt gewerkt aan een verzameling van tien tot 15 populaire popsongs in een thema met verrassende driestemmige koorarrengementen. Elk thema wordt afgelosten met een spetterend optreden, begeleid door een stevige band. Het popkoor treedt op 18 juni op in Neck, in het dorpshuis 'Wijdewormer'. Kijk voor meer informatie op de website van de zangstudio. En kijk en/of luister donderdag 9 juni tussen 10.00 en 12.00 uur naar PurPlus Magazine voor een klein voorproefje.


Trefwoorden: purplus magazine radio radioprogramma live optreden koor
Geplaatst

dinsdag 07 juni 2016 | 13.39 uur

Laatst gewijzigd

donderdag 09 juni 2016 | 13.09 uur

Auteur

Esther Perez-Vink