RTV Purmerend.nl

Purmersteijn begint aan seizoen met oefenwedstrijden

De vakantie voor de spelers van Purmersteijn 1 is ten einde. Zondag 10 augustus betraden zij voor de eerste keer dit seizoen weer hun sportvelden voor het spelen van een wedstrijd. JOS/Watergraafsmeer uit Amsterdam was in deze eerste oefenwedstrijd een maatje te groot, en wist met 2-1 te winnen.

Tijdens de rust stond Purmersteijn nog met 1-0 voor, maar een tweede helft leverde JOS uiteindelijk de overwinning op. Toch mogen de Purmerenders redelijk tevreden zijn met hun vormpeil. JOS werd vorig jaar namelijk kampioen in de 1e divisie van de amateurs, terwijl Purmersteijn 1 vorig jaar nog in de 2e divisie speelden. Na op superieure wijze kampioen te worden is Purmersteijn na een jaar afwezigheid weer vertegenwoordigd in de 1e divisie.

Purmersteijn speelt de komende twee weken in totaal nog vijf oefenwedstrijden, waarvan op 23 augustus drie. Op 20 augustus 19:30u speelt Purmersteijn in de Beker uit tegen HBOK. De competitiestart is op 7 september, dan speelt Purmersteijn in Beverwijk tegen de Kennemers.