RTV Purmerend.nl

Super AquaDisco Zomer! in Leeghwaterbad

Voor het begin van de zomervakantie is er vrijdagavond 15 juli een extra editie van de AquaDisco!. Deze Super AquaDisco Zomer! is er ter gelegenheid van de zomervakantie én het evenement Zomer in het Park! in het Leeghwaterbad. Ook vinden er presentaties plaats van de SPURD-activiteiten voor kids. Deze extra editie van de AquaDisco! in het Leeghwaterbad duurt bijna twee keer langer dan de voorgaande AquaDisco’s, terwijl de toegangsprijs ongewijzigd blijft. Vanaf 18.00 uur uur tot 21.30 uur klinken in het recreatiebad en het doelgroepenbad swingende kinderhits en hitparadenummers.

Tijdens de Super AquaDisco Zomer! op 15 juli zijn er dit keer ook activiteiten op de speelweide. Met een ZomerZwemAbonnement 2016 heeft men zonder betalen toegang tot de Super AquaDisco Zomer!. Het recreatiebad van het Leeghwaterbad is vrijdag 15 juli doorlopend open tussen 10.00 uur en 21.30 uur. Vanaf 17.30 uur kunnen ouders en kinderen in de hal nadere informatie krijgen over Spurd en activiteiten in zalen, op velden en in het Leeghwaterbad voor kinderen. Te denken valt aan JeugdSportPas, BuurtSportWerk, kinderfeestjes en Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG).
In het doelgroepenbad kunnen kinderen vanaf 18.00 uur kennismaken met BootCamp en AquaFun. Op de speelweide zijn een buikschuifbaan, een bad met ballen en twee springkussens beschikbaar. Het team van BuurtSportWerk laat zien wat sportief spelend mogelijk is. De volgende dag is er op de speelweide Zomer in het Park! in het Leeghwaterbad.