Beleef Reuring opnieuw bij RTV Purmerend!

Een maand geleden beleefde Reuring Festival haar 15e editie. De lokale omroep RTV Purmerend deed in beeld en geluid verslag van het grootste evenement van Purmerend. Aankomend weekend brengt de omroep een herbeleving van het festival met ‘Reuring on Demand’ om 17:00, 19:00 en 21:00 uur.

Door de samenwerking tussen RTV Purmerend en Reuring konden acts en gebeurtenissen op en rond het festivalterrein goed in beeld worden gebracht. Naast het Reuring Report dat stilstond bij de gebeurtenissen de vorige dag werd er gewerkt aan het vastleggen van de optredens door middel van een meercameraregistratie. Reuring on Demand is daar het resultaat van en is een compilatie van de muzikale optredens tijdens het festival.

Sunday Sun, Broederliefde, The Brahms, HAEVN en Mr. Polska zetten Purmerend op z’n kop tijdens Reuring Cityslam, maar Surinaams Goud, Lowell’s Guards, Alanis Morissette Tribute en Pink Project deden er niet minder om en komen dus ook voorbij in Reuring on Demand. Zowel een aantal kampvuurconcerten als de optredens op het grote podium zijn in de muziekspecial van een uur opgenomen.

Op zaterdag en zondag is om 17:00 het beste van Reuring on Demand te zien, met een herhaling om 19:00.  Om 21:00 wordt op beide dagen al het Reuring on Demand materiaal achter elkaar uitgezonden.


Trefwoorden: registraties reuring on demand reuring 2016
Geplaatst

donderdag 21 juli 2016 | 14.00 uur

Laatst gewijzigd

maandag 25 juli 2016 | 20.42 uur

Auteur

RTV Purmerend Nieuwsredactie