RTV Purmerend.nl

VACATURE: Jongerenprogramma Purmission zoekt nieuw talent!

Ons jongerenprogramma Purmission zoekt een nieuwe presentator! Dus is radio-dj worden jouw droom? Eigenlijk lijkt het je al heel lang heel leuk, maar heb je er nog niets of te weinig mee gedaan? Of wel eens geprobeerd, maar nooit serieus? Dit is dan nu jouw kans! Wij zoeken namelijk nieuw talent!

Voor Purmission zoeken we nu iemand die jong is (16-22 jaar) en gek is op media, iemand die houdt van muziek en goed kan lezen en vertellen. Als dj praat je het programma als geheel aan elkaar, breng je informatie uit en over de stad, over de gedraaide muziek, evenementen in de buurt en nog veel meer. Omdat het gaat om het jongerenprogramma ben je ook geïnteresseerd in wat er allemaal te doen is voor jongeren in Purmerend en omgeving. Je hoeft niet alles te weten maar bent wel bereid erin te duiken.

Je komt te werken in een team van drie man en moet dus goed kunnen samenwerken, maar met de voorbereiding wordt er ook enige zelfstandigheid van je verwacht. En natuurlijk ben je op zaterdagavond van 18:00 tot 22:30 uur beschikbaar (uitzending is tussen 19:00 en 22:00 uur).

 

Dus: ben jij tussen de 16 en 22 jaar oud, heb je passie voor radio en muziek, beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift, een teamplayer en bereid om veel te leren? Dan zoeken we jou!

Wij bieden een leuk mediabedrijf en team om mee samen te werken, geven je de kans om te groeien en te ontwikkelen, leveren een bijdrage aan je CV en zorgen voor momenten in je leven die je altijd bij zullen blijven.

Ervaring is mooi meegenomen, maar niet verplicht! Wel moet je leergierig zijn en blijvend willen leren.

 

Over ons

Radio Purmerend is al jaren dé lokale omroep van Purmerend. Via kanalen als radio, TV, internet en sociale media houden we Purmerenders op de hoogte van wat er speelt en leeft in de marktstad. Met verschillende programma’s brengen wij Purmerend bij mensen thuis. Als radio-dj draai je dus niet alleen muziek; je weet daarnaast wat er speelt in de stad en verwerkt dit in je programma. Je luisteraars stemmen in de ideale situatie af op Radio Purmerend om de uitstekende mix van muziek, informatie en jou als dj!

 

Contact
Interesse? Stuur je sollicitatie en overige relevante informatie (indien aanwezig een demo, niet verplicht) en (eventuele) ervaring naar vacature@rtvpurmerend.nl.
Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Lars van der Manden via Lars.vanderManden@rtvpurmerend.nl.

 

Let op: Het betreft een vrijwilligersfunctie maar het is niet vrijblijvend. Ook een vrijwilligersfunctie vraagt om serieuze inzet en continuïteit.