RTV Purmerend.nl

Kunstige Kapteijn hangt in Purmaryn

Marcel Kapteijn (Ten Sharp) stond 31 oktober vorig jaar in de foyer van de Purmaryn model voor een tiental kunstenaars uit Purmerend. Hoe zij Kapteijn hebben verbeeld is nu te zien op de omloop op de eerste verdieping van de Purmaryn.

RTV Purmerend berichtte er destijds al over: in Sterren op het Doek editie 2016 stond Marcel Kapteijn centraal. En terwijl hij model stond voor de kunstenaars, trakteerde hij het publiek op een intiem, akoestisch optreden. De kunstenaars kregen tot 14 januari de tijd om hun kunstwerk te voltooien en perfectioneren en nu hangen en staan ze dus in de Purmaryn.
Het publiek kan nu zijn stem uitbrengen op een van de tentoongestelde werken. Op 18 februari 14:00 uur zal de publieksprijs in De Purmaryn bekend worden gemaakt. Op die dag zal ook Marcel Kapteijn zijn persoonlijke keuze uit de kunstwerken bekend maken en dit kunstwerk in ontvangst nemen. De maker van dit werk is de uiteindelijke winnaar van de 2016 editie van Sterren op het doek,en ontvangt hiervoor een mooie geldprijs.