Vrijkaarten voor Circus Sijm

Vanavond in Before Midnight op Radio Purmerend spreken presentatoren Ronald en Nick met circusdirecteur Sijm over het circus dat naar Purmerend komt. Ze willen alles weten over de nieuwe voorstelling en geven tussendoor vijf keer twee kaarten weg.

Circus Sijm komt naar Purmerend en wel van 15 tot en met 19 maart op het evenemententerrein aan de Westerweg, hoek Purmerenderweg. Het vrijdagavond radioprogramma Before Midnight van Radio Purmerend besteedt aandacht aan het circus en directeur Sijm wordt bevraagd over de nieuwe voorstelling. Het gesprek is te beluisteren vanavond tussen 21:00 en middernacht in Before Midnight op radio Purmerend. (Ziggo kanaal 36, KPN 336, www.rtvpurmerend.nl en FM 104.9).

RTV Purmerend mag vijf keer twee kaarten weggeven voor een voorstelling van Circus Sijm. Je maakt kans op vrijkaarten voor de voorstelling van vrijdagvond 17 maart door de voogense vraag correct te beantwoorden: wat is de naam van het thema 2017 van Circus Sijm?

A. La Miserable 
B. De toekomst van de historie
C. De wereld rond in 80 dagen
D. Sijms Circus Special

Geef het juiste antwoord onder de post op Facebook. De te winnen kaarten zijn voor de voorstelling van 17 maart 19:00 uur. Je kunt je antwoord doorgeven tot dinsdag 14 maart 18:00 uur, De winnaars ontvangen diezelfde avond bericht.


Trefwoorden: before midnight prijsactie vrijkaarten
Geplaatst

vrijdag 10 maart 2017 | 20.00 uur

Laatst gewijzigd

vrijdag 10 maart 2017 | 20.26 uur

Auteur

Ronald Hilligehekken