WonenPlus hard op zoek naar vrijwilligers

WonenPlus gaat het druk krijgen. De vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor ouderen, zieken en gehandicapten krijgt er dankzij Wooncompagnie dit jaar een hoop nieuwe leden bij. WonenPlus is daarom hard op zoek naar extra vrijwilligers.

Dit jaar geeft Wooncompagnie al haar huurders boven de 65 jaar een gratis abonnement op WonenPlus. Deze organisatie levert praktische diensten en persoonlijke ondersteuning voor haar abonnees, zoals boodschappen doen, klussen, huisbezoeken, vervoer naar het ziekenhuis en klein tuinonderhoud. WonenPlus maakt zich sterk om de eigen kracht van zelfstandig wonende abonnees en hun familie te versterken. Het gaat hierbij om het vergroten van zelfredzaamheid en het ondersteunen van mantelzorgers.
Veel nieuwe abonnees erbij betekent extra vraag naar hulp en dus is WonenPlus hard op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ouderen en andere kwetsbare mensen te helpen zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar wonenpluspurmerend@rswp.nl.


Trefwoorden: ouderen vrijwilligers wooncompagnie wonenplus
Geplaatst

zondag 16 april 2017 | 15.48 uur

Laatst gewijzigd

zondag 16 april 2017 | 16.51 uur

Auteur

RTV Purmerend redactie