RTV Purmerend.nl

Goedkoper sporten in ‘De Beuk’

Nog een paar maanden en dan valt het doek voor sporthal De Beukenkamp. Eind juli gaan de deuren definitief dicht en korte tijd later begint de sloop van het gebouw, waar sinds 1971 tienduizenden Purmerenders hebben gesport. Wie nog een laatste keer wil sporten in de hal van weleer, hoeft niet het volle pond te bepalen, zegt Manager SportSupport Ineke Verwer.

Tot aan de zomervakantie maken sportverenigingen en scholen minder gebruik van De Beukenkamp dan in de andere maanden. Vooral in de avonden en de weekenden, maar ook sommige middagen zijn er mogelijkheden om met vrienden, collega’s of buren voor het laatst op de vloer van de sporthal aan de Van IJsendijkstraat te sporten. Spurd berekent dan voor gebruik van De Beukenkamp het speciale tarief van € 36,40 per uur.
Ineke Verwer: ‘Spurd wil zoveel mogelijk liefhebbers nog eens en voor het laatst sporthal De Beukenkamp laten gebruiken. Met het voordelige tarief moet het al gauw mogelijk zijn met twee teams per persoon voor minder dan vijf uur een uur te sporten in de oudste sporthal van Purmerend.’ Meer weten over sporten tegen gereduceerd tarief? Op werkdagen tijdens kantoortijden even bellen met (0299) 418 100 of een e-mail sturen naar info@spurd.nl.